Сервис

Vrelo proizvode

Сервис

О уплати:


Плаћање: Плаћање ≤1000УСД 100% Т / Т плаћање унапријед


Плаћање> 1000УСД 30% Т / Т Претплата, 70% салдо пре испоруке


100% неопозив акредитив на видику


Мој лични лични УСД рачун


Л / Ц

 

after service.png

  • QR CODE